Despre Noi

Complexul de Servicii Comunitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Roman este o instituție publică dedicată oferirii de servicii de recuperare clinică pentru persoanele cu dizabilități. Ne concentrăm pe furnizarea de terapii precum kinetoterapie, logopedie si psihologie, pentru a ajuta beneficiarii noștri să-și imbunătățească calitatea vieții și să-și atingă potențialul maxim. Suntem mândri să oferim servicii de înaltă calitate și să fim alături de comunitatea noastră.

Această instituție este înfiinţată şi administrată de furnizorul Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, acreditat conform Certificatului de acreditare seria AF nr.001084 din 03.06.2014, ca structură cu personalitate juridică, CIF 47364709 și are sediul în în municipiul Roman, str. Cuza Vodă, nr.84, jud. Neamț.

DESPRE NOI

  1. Centrul de zi pentru evaluare inițială și de recuperare pentru persoane cu dizabilități;

Serviciul social Centrul de Zi pentru Evaluare Inițială și de Recuperare pentru Persoane cu Dizabilități, cu sediul în municipiul Roman, str. Cuza Vodă, nr.84, jud. Neamț, cod serviciu social 8899 CZ-D-I, functioneaza în subordinea Consiliului Județean Neamț și în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, furnizor de servicii sociale, acreditat conform Certificatului de acreditare seria AF nr.001084 din 03.06.2014, emis de Ministerul Muncii Familiei Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Centrul deține licență de funcționare seria LF Nr. 000525. În baza licenței, serviciul social este autorizat să funcționeze 5 ani, din 29.03.2023 până la data de 28.03.2028.

  1. Echipa mobilă;

Serviciul social Echipa Mobilă, cod serviciu social 8810 ID-VI, funcţionează, fără personalitate juridică, în componența Complexului de Servicii pentru Comunitate pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Roman, în subordinea Consiliului Judeţean Neamț şi în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilui Neamț, acreditată ca furnizor de servicii sociale cu Certificatul de acreditare seria AF nr.001084 din 03.06.2014, emis de Ministerul Muncii Familiei Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Echipa Mobilă deține licență de funcționare seria LF nr. 000534. În baza licenței, serviciul social este autorizat să funcționeze 5 ani, din 29.03.2023 până la data de 28.03.2028.

  1. Compartiment economic, administrativ de deservire.

Echipa noastra de specialisti este dedicata si experimentata, iar scopul nostru este de a realiza activități (atât la sediu, cât și la domiciliul beneficiarilor, prin intermediul echipei mobile), în intervale diferite ale zilei, pentru a răspunde nevoilor individuale specifice ale persoanelor adulte cu dizabilități, în vederea depășirii situațiilor de dificultate, dezvoltării potențialului personal și prevenirii instituționalizării.

În cadrul Complexului funcționează 2 servicii sociale pentru persoane adulte cu dizabilități, fără personalitate juridică și un compartiment economic, administrativ, de deservire, după cum urmează:

Principiile noastre

Oferim servicii personalizate, adaptate nevoilor fiecarui beneficiar, pentru a asigura o recuperare eficienta.

Calitate

Colaborare

Individualizare

Lucram in echipa cu beneficiarii nostri si familiile acestora, pentru a crea un mediu de recuperare bazat pe incredere si sustinere reciproca.

Ne angajam sa oferim servicii de inalta calitate, bazate pe cele mai recente cercetari si practici in domeniul recuperarii clinice.

woman in blue denim jeans and white sweater sitting on gray sofa
woman in blue denim jeans and white sweater sitting on gray sofa
Charlie
woman wearing black scoop-neck long-sleeved shirt
woman wearing black scoop-neck long-sleeved shirt
woman looking back while smiling
woman looking back while smiling
Robin

Cunoașteți cea mai bună echipă

Co-fondator

man standing near white wall
man standing near white wall
Blake

Fondator

Co-fondator

Alex

Co-fondator